sti: forside > ophavsret >

Ophavsret

Alt på Madhistories hjemmeside er beskyttet efter "Lov om Ophavsret".

Regler for kopiering:

Artikler, billeder og tekster på siderne stilles kun til rådighed for visning/læsning online.

Det er ikke tilladt at tage kopi i elektronisk form, iflg. ophavsretlovens § 12. Der må tages enkelte udprint på papir til privat brug. Men dette gælder kun fysiske personer. En virksomhed e.lign. må ikke udprinte en, flere eller dele af siderne, heller ikke til brug for kopiering til medarbejdere eller andre. Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Madhistorie.

Links og Madhistories hjemmeside:

Det er tilladt at henvise og linke til forsiden af historiskmad.dk med tydelig kildeangivelse. Det er ikke tilladt at etablere links til Madhistorie på en sådan måde, at Madhistorie fremtræder i den fremmede hjemmesides frame.

Vi accepterer ikke at der etableres 'dybe' links til artikler, fotografier, grafik m.v. på siderne, uden Madhistories tilladelse. Uden tilladelse må der kun må linkes til startsiden på Madhistorie; igen, med tydelig kildeangivelse.

Madhistorie er ikke ansvarlig for indholdet på hjemmesider, som Madhistorie linker til.

Overtrædelse:

Overtrædelse af ovennævnte betingelser kan medføre krav om vederlag, erstatning og godtgørelse. Såfremt du er i tvivl om, hvad du må kopiere, linke til, etc., så kontakt Madhistorie på telefon 26 75 26 07 eller


© De Arte Coquinaria 2006 og Madhistorie 2014